Každý, kdo chce jíst trochu zdravě, už asi narazil na ovesnou kaši, ať už kupovanou, nebo doma dělanou. Jestli nemáte ráno čas vařit se s kaší na snídani, připravte si ji dopředu. Tento super rychlý recept na ovesnou kaši s banánem a čokoládou, která se vám sama udělá přes noc, si zamilujete.
Ingredience:
50 g ovesných vloček
100 ml polotučného mléka
5 g mletých
lněných semínek
5 g
chia semínek
špetka skořice
1 lžička medu
10 g
hořkých čokoládových pecek
½ banánu
Postup:
Do krabičky či skleničky vložte vločky, semínka, skořici a vše promíchejte. Připravenou směs zalijte mlékem a přidejte nakrájený banán a čokoládové pecky. Na závěr dochuťte medem a zamíchejte. Nahoru můžete dát ještě oblíbené čerstvé ovoce nebo oříšky. Kaši dáme do lednice a podáváme druhý den ráno.